10/11/2016 10:01:04 - 10/11/2016 10:01:04 - 5607 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi için çaba gösteren Mustafa Kemal Atatürk, tüm milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamıdır. Büyük ve şanlı bir millet olarak bizlere düşen büyük görev, fikir ve başarıları ile dünyaya örnek olan Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini eksiksiz bir şekilde aktarmak olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük komutan, devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Milli Mücadelenin Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılını Türk Milleti olarak rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’tan 10 Kasım Mesajı