24/11/2016 12:44:47 - 24/11/2016 12:44:47 - 8122 Okunma

Üniversitemiz 2018-2022 stratejik plan toplantısı katılımcı bir anlayışıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya: Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Rektör Yard. Prof. Dr. Bülent Şengörür, Genel Sekreter Ergün Erbay ile akademik ve idari personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç, stratejik plan toplantısı geçmişe dönük bir değerlendirme yapabilmenin yanı sıra geleceğe dönük planlar yapma fırsatı sağladığını dile getirdi.

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Reşat Gamsız’ın stratejik planın hazırlanmasına ilişkin bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun sonunda 2018-2022 stratejik plan kapsamında çalışma grupları oluşturuldu. Bu çalışma guruplarının görev tanımları belirlenerek, stratejik plan hazırlanmasına ilişkin çalışma takvimi belirlendi.

Stratejik Plan Toplantısı KLÜ