Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/12/2016 10:35:26 - 02/12/2016 09:04:15 - 9235 Okunma

Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar ve Prof. Dr. Murat Tuncer 21-28 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Rektör Aday Adaylığı Başvuru Sürecinin tamamlanmasının ardından Üniversite Değerlendirme Raporunun hazırlanması için 30.11.2016 Çarşamba günü üniversitemizi ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, "Üniversite Değerlendirme Raporu Hazırlama Süreci" kapsamında YÖK Üyesi Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar ve Prof. Dr. Murat Tuncer’e üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadarki gelişme süreci, gelecek trendleri, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri, öğrenci ve öğretim elamanı sayısı ile tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi sundu.

YÖK Üyeleri, bilgilendirme sonrasında üniversitemiz senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencileriyle değerlendirme görüşmeleri yaptı.

YÖK Üyeleri aynı kapsamda Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdoğan Semerci ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel′i makamında ziyaret etti.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.