Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/12/2016 11:25:21 - 12/12/2016 11:11:30 - 11414 Okunma

Üniversitemiz Genç Gönüllüler Kulübü öğrencileri, darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz fotoğraf” sergisi açtı.

Genç Gönüllüler Kulübü ve Kırklareli Gençlik Merkezi’nin işbirliğinde Kayalı Kampüsü, Merkezi Kafeterya binası fuaye alanında açılan sergide darbe girişimi sırasında çekilen, Anadolu Ajansı(AA) foto muhabirlerinin objektiflerinden yansıyan fotoğrafların da bulunduğu 35 fotoğraf yer aldı.

Serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, akademik personel ile öğrenciler katıldı. Sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç, "Gençlerin 15 Temmuz gecesi milletimiz tarafından yazılan kahramanlığa sahip çıkmaları, ülkemizin geleceği için bizlere umut veriyor. Ben gençlerimizi bu konuda tebrik ediyorum. Vatan, bayrak söz konusu olduğunda diğer farklılıklarımızı bir kenara itip el ele vermeliyiz. Sevgiye barışa çok ihtiyacımız var. Bundan sonra vatanımızın böyle şeylere maruz kalmaması için gençlerimizin bu duygularla büyümesi lazım. Bu bilinci diri tutmamız lazım" diye konuştu.

sergi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.