Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/12/2016 13:38:49 - 20/12/2016 13:38:49 - 10074 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanarak hazırlanan bornoz ve pijama takımları Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ndeki (ÇEKOM) çocuklara hediye edildi.

ÇEKOM’a düzenlenen ziyarete; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Bilal Balkan, Öğretim Görevlisi Serpil Öner, Yüksekokul Sekreteri Ufuk Ayas ve öğrenciler katıldı. 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Bölümündeki gönüllü öğrenciler tarafından tasarlanarak dikilen birbirinden güzel bornoz ve pijama takımları ÇEKOM’daki çocuklara hediye edildi.

“Üniversite olarak kurulduğu günden bu yana topluma faydalı olacak her projede yer aldık” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç şunları kaydetti: “Bizler toplumda hangi kurumla işbirliği yapabildiysek, hangi konuda toplumla el ele verebildiysek ve hangi konuda toplumla yardımlaşabildiysek bunu şans olarak kabul ettik. Ve hiçbir zaman bu işbirliğinden geri durmadık. Bu bizler için hep gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Hayatın güzel yönü zorlukta ve sıkıntılı anlarda bir arada olmaktır. Mutlulukta ve sevinçte bir arada olarak bu duyguları artırmaktır. Yine aynı şekilde zorlukta da bir arada olarak zorlukları paylaştık. Başka insanların kalbine dokunmak ondan bir parça olduğumuzu hissettirmek güzel duygulardır. Bizler bilgimizi, maharetimizi, mesleğimizi ve maddi kazancımızı başkalarıyla paylaşmak zorundayız. Bugün burada yapılan işin maddi boyutunun hiçbir önemi yok, mühim olan güzel duyguları çocuklarımızla paylaşabilmektir. Burada yaşanan güzel anlara vesile olan öğrenci kardeşlerime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Dr. Çiğdem Cerit ise, üniversitemizin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

Ziyaret, piyano dinletisinin ardından toplu fotoğraf çekinilmesiyle sona erdi.

 

Üniversitemiz ÇEKOM KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.