12/01/2017 15:12:51 - 12/01/2017 15:12:51 - 8281 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, 11 Ocak 2017 Çarşamba günü, Kırklareli Valiliği Toplantı Salonunda yapılan Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) toplantısına katıldı.

Üniversite ve sanayi imkânlarının kamu eliyle birleştirilerek, karşılıklı bir etkileşim ve bütünlük içerisinde; bilimsel, teknolojik ve ekonomik olarak tarafların daha iyi seviyelere ulaşması için yapılan sistemli çalışmaların bütünü olarak tanımlanan Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) toplantısı Kırklareli Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda; Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışma gurubunun 2016 yılında yaptığı faaliyetler, Kırklareli KOSGEB Müdürlüğü'nün destekleri, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi'nin faaliyetleri ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliğini geliştirme konuları görüşüldü.

toplantı klü