01/02/2017 17:09:34 - 01/02/2017 17:09:34 - 5876 Okunma

Kırklarelispor Başkanı Volkan CAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede Volkan CAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz ŞENGÖRÜR’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz ŞENGÖRÜR ise, Kırklareli’mizin tanıtımında Kırklarelispor’un önemli bir görev üstlendiğini belirterek Kırklarelispor’un en kısa sürede daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyledi. ŞENGÖRÜR, Kırklareli Üniversitesi olarak Kırklarelispor’a gerekli desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Kırklarelispor Başkanı CAN, Rektörümüz ŞENGÖRÜR’e, Kırklarelispor Kulübü’nün atkısını hediye etti.

kırklarelispor ziyaret