Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/02/2017 15:26:09 - 09/02/2017 15:26:09 - 9375 Okunma

Kırklareli Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu Üyeleri: Bilim Sanayi  ve Teknoloji  İl Müdürü Muzaffer AKGÜL, KOSGEB Kırklareli Müdürü Mahmut ÖZKAYA, Ticaret İl Müdür V. Yılmaz AKBAŞ ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Kırklareli İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmet TIKIZ, Trakya Kalkınma Alansı Uzmanı Mustafa Melih Emre BEJİ ve Bilim Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Önder TEZOL,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede KÜSİ Çalışma Grubu üyeleri, Rektörümüzü tebrik ederek yeni dönemde başarı dileklerini iletti. Ardından Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve sanayinin daha da gelişmesi için bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler konularında fikir alışverişi yapıldı.   

KÜSİ Çalışma Grubu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz ise, Ar-Ge ve yenilikçilik kapasitesini artırarak ekonominin gelişmesine katkı sağlamayı amaçlayan KÜSİ Çalışma Grubu'nun faydalı çalışmalar yapacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. ŞENGÖRÜR, ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür etti.

KÜSİ ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.