10/02/2017 10:26:51 - 15/03/2017 10:26:51 - 9801 Okunma

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın önerisi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdirleri ile 21.01.2017 tarihinde Üniversitemiz Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e atama belgesi, 08.02.2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ tarafından tevdi edildi. YÖK Başkanı Prof. Dr. SARAÇ, yeni atanan rektörlere başarılar diledi.

Toplantının ardından rektörler, YÖK Başkanı SARAÇ ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ'nün başkanlığında YÖK Konferans Salonunda yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda Ülkemizin bilim, sanayi ve teknolojik gelişmelerine yönelik eğitim odaklı strateji ve politikaları, üniversitelerin bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması ve ihtisaslaşma gibi konular ele alındı.

toplantı YÖK