13/02/2017 12:34:35 - 13/02/2017 12:34:35 - 7920 Okunma

Enerji Verimliliği Derneği Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINEL, Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Kırklareli İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmet TIKIZ, Sayman Mühendis Ender TARCAN ve Genel Sekreter Mühendis Özlem DİRİCAN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede Enerji Verimliliği Derneği Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINEL, Rektörümüzü tebrik ederek yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Başkan ALTINEL’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz ise, enerji verimliliği ilgili Başkan ALTINEL ile fikir alışverişinde bulundu. ŞENGÖRÜR, ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür etti.

Enerji Verimliliği Derneği KLU