Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/02/2017 08:59:01 - 24/02/2017 08:59:01 - 9977 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 9. ve 10. Alt Kurul Toplantısı, birlik üyesi dört üniversitenin rektör yardımcılarının katılımıyla Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yard. Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yard. Prof. İhsan SOYSAL, Trakya Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Süha ÖZDEN, TÜB Sekreteri Doç. Dr. Aşkın KOYUNCU ve alt grup çalışmasında yer alan akademik ve idari personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektör Yard. Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ; Trakya Üniversiteler Birliği bölgedeki bilişsel, sosyal ve kültürel gelişmeleri yakından takip ederek, bu alanlarda çalışmalar yapmayı daha da elverişli hale getirdiğini söyledi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yard. Prof. İhsan SOYSAL ise; TÜB’ün aynı grupta yer alan üniversitelerin güçlerini birleştirmeleri için büyük bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ve Trakya ölçeğinde birlik olarak başarılı olunacağını dile getirdi.

Trakya Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de; TÜB kurulduğu günden bu yana grup halinde devam ettiği için başarıyı yakaladığını ifade etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Süha ÖZDEN ise; Trakya bölgesi içinde rekabet etmek yerine iş birliği yaparak gücümüze güç katmaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

TÜB Sekreteri Doç. Dr. Aşkın KOYUNCU da; TÜB toplantılarıyla, daha önce bir araya gelinerek kararlaştırılmış ama sonuçlandırılmamış kararları tekrar gözden geçirmek ve alt grup çalışmasında 2017 yılında gerçekleştirmeyi düşündüğümüz planları konuşarak somut adımlar atmayı temenni ettiklerini belirtti.

TÜB toplantısı, Rektör Yardımcılarını birbirlerine hediye takdim etmesiyle sona erdi.

 

TÜB 9. ve 10. Alt Kurul Toplantısı KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.