Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/02/2017 17:13:20 - 28/02/2017 16:41:21 - 9140 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri, Merkezi Yemekhane Binası fuaye alanında “Değişim” başlıklı bir fotoğraf sergisi açtı.

27 Şubat tarihinde açılan sergide, teması; insan, sokak, mimari, tarihi eser, gökyüzü ve ışık olan fotoğraflar, Üniversitemiz öğrenci ve personeli tarafından büyük beğeni topladı.


Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Sercan YEŞİLKÖY, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin fotoğrafçılık sanatına ilgi duyması, sosyalleşmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durarak üretici bireyler olarak yetişmesi amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Fotoğrafçılığın para sanatı olmadığını belirten YEŞİLKÖY, şöyle konuştu: “Fotoğrafçılık Kulübü olarak 6 farklı fotoğrafçılık dalında 60 öğrenciye eğitim vermekteyiz. “Değişim” başlıklı sergimizde bu öğrencilerimizin 36 ayrı çalışmasını, sanatseverlerin beğenisine sunduk. Sergimiz 5 gün boyunca açık kalacak. Sergimize gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.”

sergi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.