Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/03/2017 11:45:27 - 02/03/2017 11:45:27 - 9251 Okunma

Kırklareli ve Üniversitemiz Merkez Kampüsü civarında çekimleri gerçekleştirilen “Düzensiz Düzenbazlar” adlı sinema filminin yönetmen ve oyuncuları, Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Komedi ve macera öğelerine geniş yer veren “Düzensiz Düzenbazlar” filminin yapımcı ve senaristi İbrahim VURMAZ, başrol oyuncusu Ömer GECÜ ve diğer oyuncular; Metin KEÇECİ, Özkan AYALP, Sancak BAYRAKTAR, Buket EFECAN ve Çağrı TOKATLI’nın katıldığı ziyarette Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN  da hazır bulundu.

Genel Sekreterlik Makamındaki görüşmede yönetmen İbrahim VURMAZ, Genel Sekreterimize, film hakkında bilgiler verdi. Filmin çekimlerinin tamamını Kırklareli’nde yaptıklarını belirten yönetmen VURMAZ; maceralı, komedi öğeleri bol ve eğlenceli bir film ortaya çıkarttıklarını ifade etti.

“Düzensiz Düzenbazlar” filminin yönetmen ve oyuncularının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreterimiz, filmin Kırklareli’nin tanıtımı için önemli bir misyon üstlendiğini söyleyerek yönetmen ve oyunculara çalışmalarında başarılar diledi.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.