02/03/2017 00:34:05 - 02/03/2017 00:34:05 - 7492 Okunma

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

“1 Mart Muhasebeciler Günü ve Muhasebe Haftası” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette SMMMO Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU, muhasebeciler gününün önemi ve odanın çalışmaları hakkında Rektörümüze bilgi verdi. Görüşmede AZABAĞAOĞLU, kısa bir süre önce görevine başlaması dolayısıyla Rektörümüzü tebrik ederek başarı dileğini de iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, Kırklareli SMMMO’nun eğitim ve sosyal sorumluluk anlamında başarılı çalışmalar yürüttüğüne değinerek, “1 Mart Muhasebeciler Günü ve Muhasebe Haftası”nı kutladı. Ziyaretlerinden dolayı SMMMO Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

ziyaret