Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/03/2017 22:52:01 - 02/03/2017 22:52:01 - 11234 Okunma

“Düzensiz Düzenbazlar” filminin çekimleri için Kırklareli’nde bulunan filmin yönetmen ve oyuncuları, Üniversitemiz öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Kayalı Yerleşkesi, İkinci Merkezi Derslikler Binası’nda Düzensiz Düzenbazlar filminin yönetmen ve senaristi İbrahim VURMAZ, oyuncular; Ömer GECÜ, Metin KEÇECİ, Özkan AYALP, Sancak BAYRAKTAR, Buket EFECAN ve Çağrı TOKATLI tarafından gerçekleştirilen söyleşiye; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN, akademik ve idari personel ile çok ayıda öğrenci katıldı.

Tamamı Kırklareli ve Üniversitemiz Merkez Kampüsü civarında çekilen “Düzensiz Düzenbazlar” filminin konuşulduğu söyleşi programında yönetmen İbrahim VURMAZ ve oyuncular, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen yönetmen İbrahim VURMAZ, etkinlikte yaptığı konuşmasında Düzensiz Düzenbazlar’ın her anı çok keyifli, macera ve komedi öğeleri bol, başarılı bir film olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Mafyanın çok tehlikeli bir adamın parasını almasıyla birlikte meydana gelen olayları filmimizde ele aldık. Birinci mafyanın ardından işin içine ikinci bir mafya daha giriyor. Edirne’ye gidecekken Kırklareli’ne geliyorlar. 4 kişi, 8-10 kişi oluyor ve farkı bir karmaşa meydana geliyor. Filmimizde adı Mümtaz olan karakter, İstanbul Türkçesi kullanarak boş kağıda bile insan satabilen bir şahsiyet…”

Program sonunda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN, yönetmen İbrahim VURMAZ ile oyuncular; Ömer GECÜ, Metin KEÇECİ, Özkan AYALP, Sancak BAYRAKTAR, Buket EFECAN ve Çağrı TOKATLI’ya teşekkür belgesi takdim etti.

söyleşi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.