Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/03/2017 18:49:20 - 09/03/2017 18:49:20 - 13267 Okunma

Üniversitemizde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Türk Kızılay’ı Kırklareli Şubesi işbirliğiyle “Unutmayın, Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can!” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen kampanyaya dikkat çekmek için Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, kan bağışı standını ziyaret etti. Rektörümüz ve Genel Sekreterimiz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN ve görevli personel tarafından karşılandı.   

Kampanya hakkında görevlilerden bilgi alan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, bağışta bulunan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

“Toplum odaklı bir üniversite olmanın gereği olarak kan bağışı kampanyalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz” diyen ŞENGÖRÜR, hayat kurtardıkları için kan bağışında bulunan bütün personel ve öğrenciler ile sağlık personeline teşekkür etti.

06-10 Mart 2017 tarihlerinde, 12.00 - 20.00 saatleri arasında devam edecek olan kan bağışı kampanyasında 400 ünite kanın toplanması hedefleniyor. 1’i doktor olmak üzere 8 sağlık personelinin görev yaptığı kampanyaya akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Rektörümüz, ziyaretin ardından Genel Sekreterimiz ile birlikte Doç. Dr. Bilal BALKAN’ın makamına geçti. 

 

 

kan bağışı kampanya

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.