14/03/2017 11:12:13 - 14/03/2017 11:12:13 - 9273 Okunma

Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12-A sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Fatma SERDAL ve Rehber Öğretmen Emine BİNGÖL eşliğinde Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette lise öğrencilerine, Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Hülya ARIKAN tarafından yüksekokul ile ilgili tanıtım semineri verildi.

Kırklareli Üniversitesi’ni yerinde görmenin öğrencilerin gelecekte üniversite yaşamına motive olmaları açısından çok önemli olduğu düşüncesiyle öğrenci grubuna kampüs turu yaptırıldı. Gezi programı çerçevesinde;  Merkez Kütüphane, derslikler, öğrenci işleri, Mesleki ve Teknik Uygulama Laboratuvarı, konferans salonları gezdirildi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Sağlık Yüksekokulu ve Üniversitemizi tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

lise ziyaret