Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/03/2017 11:21:51 - 16/03/2017 11:21:51 - 9024 Okunma

İstikbal ve İstiklal Şairi Mehmet Akif ERSOY,  İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. Yılında Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlik ile anıldı.

Lüleborgaz MYO'da gerçekleşen programa; MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler dinleyici olarak katıldı. 

İki bölüm şeklinde yapılan etkinliğin birinci bölümünde Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ; günün anlam ve önemini belirterek Mehmet Akif ERSOY'un doğumundan İstiklal Savaşı’na kadarki hayatı ve faaliyetleri hakkında bilgiler sundu. Daha sonra  İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 1. sınıf öğrencisi Gözde ÇELİK, Mehmet Akif’in ''Bülbül'' adlı şiirini seslendirdi.

Programın ikinci bölümünde Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ, Mehmet Akif ERSOY'un İstiklal Savaşı’na katılmasından vefatına kadar olan hayatına ilişkin önemli kesitler verdi. Ardından İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 1. sınıf öğrencisi Anıl YÜCEL, ''İstiklal Marşı”nı seslendirdi.

Etkinliğin sonunda Lüleburgaz MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN, etkinliğe sunduğu katkılardan dolayı Yrd. Doç. Dr. Edip DURMAZ'a teşekkür ederek plaket takdim etti. 

konferans

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.