16/03/2017 12:28:31 - 16/03/2017 12:28:31 - 7282 Okunma

Üniversitemiz Yazılım ve Bilişim Kulübü’nün düzenlediği “Microsoft Imagine Academy” semineri, 14 Mart 2017 Salı günü Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde, sektörün önde gelen şirketlerinden IDE Danışmanlıktan Microsoft Eğitmeni İsmet BENLİ; Microsoft Ürünleri ve İmagine Academy, Imagine Academy ile Eğitim, Öğrencilere Katkıları, Imagine Academy Sertifikasyon Süreçleri ile Imagine Academy ve Global Sektör konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Üniversitemiz Imagine Academy Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN ise, “Microsoft Imagine Academy” eğitimlerinin öğrencilerin kariyer gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

seminer