18/03/2017 03:23:56 - 19/03/2017 03:23:56 - 8759 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, “Trakya Üniversiteler Birliği Üyesi Üniversiteler Arası İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri Bayan Voleybol Turnuvası”na ev sahipliği yaptı.

Trakya Üniversiteler Birliği’nce (TÜB), 14-16 Mart 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Vali Mustafa Yaman Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya; Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin bayan voleybol takımları katıldı.

Trakya’daki öğrenciler arasında iletişimi, kaynaşmayı sağlamak, öğrencilerin spora ilgi duymaları, yaklaşan sınavlar öncesi fiziksel ve psikolojik olarak hazır olmaları amacıyla yapılan turnuvada; Çanakkale 18 Mart Üniversitesi birinci, Namık Kemal Üniversitesi ikinci, Kırklareli Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını, Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oğuz BAŞOL takdim etti.

voleybol