18/03/2017 20:30:21 - 20/03/2017 20:30:21 - 5926 Okunma

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırklareli’ne gelen Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry SUDRADJAT, Üniversitemize nezaket ziyaretinde bulunarak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ ile görüştü.

Başkonsolos SUDRADJAT görüşmede, Endonezya’da bulunan üniversiteler ile Kırklareli Üniversitesi arasında iş birliklerini arttırmanın her iki ülke için fayda sağlayacağını belirterek bu konuda çalışmalar yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.

Kırklareli üniversitesi’nin hızla büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğuna dikkat çeken Rektör Yardımcımız ise, Başkonsolos SUDRADJAT’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, dost ülke Endonezya ile üniversiteler arası iş birliklerine önem verdiklerini ve iş birliklerini arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret, Rektör Yardımcımızın Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry SUDRADJAT’a hediye takdim etmesiyle tamamlandı.

ziyaret