26/03/2017 17:42:18 - 28/03/2017 17:42:18 - 6973 Okunma

Başbakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ, 26 Mart 2017 Pazar günü Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Başbakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ’i Rektörlük Kültür Merkezi önünde karşıladı. Sayın TÜRKEŞ, kendisini karşılamaya gelenlerle ayrı ayrı selamlaştıktan sonra heyet halinde makama geçildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, programında Üniversitemize de yer verdiği için Başbakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ’e teşekkür etti. Daha sonra bir brifing vererek Üniversitemizin mevcut durumu; yapılan çalışmalar, ortaya konulan yenilikler ile verilen hizmetler hakkında bilgiler sundu.

Ziyaretin sonunda Başbakan Yardımcısı Sayın TÜRKEŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

ziyaret