27/03/2017 21:34:05 - 27/03/2017 21:34:05 - 7876 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Kariyer Uzmanı İskender ÖZATLI, “Kariyer Olgunluğu ve Kariyer Planlaması: Kariyerimi Neden, Ne Zaman ve Nasıl Planlamalıyım? Üniversitem Bana Yardımcı Olabilir mi?” başlıklı bir sunum gerçekleştirerek öğrencilerimizin başarılı bir kariyer sahibi olmalarında izleyecekleri yol ve yöntemleri anlattı.

27 Mart 2017 Pazartesi günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonunda düzenlenen kariyer seminerinde konuşan Kariyer Uzmanı İskender ÖZATLI; “Üniversitemiz öğrencilerinin gelecekleri ve kariyerleri için ne istediklerine karar vermesi, bilimsel yöntemler ve uzmanlar eşliğinde kendilerini daha iyi tanıyıp güçlü ve zayıf yönlerinin farkına varması, doğru amaç ve hedefler belirleyip başarılı bir kariyer yolunda güvenilir adımlar atmaları için gerekli rehberliğin sağlanması amacıyla Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak öğrencilerimize yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

seminer