Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/03/2017 10:09:13 - 30/03/2017 10:09:13 - 9394 Okunma

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan TORKUL, üniversitede görev yapan akademisyenlerle birlikte 29.03.2017 Çarşamba günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ilk olarak konuklarını makamında ağırladı. Ardından Prof. Dr. Orhan TORKUL ve beraberindekilere Kayalı Kampüsümüzdeki derslik binaları, kütüphane ve yemekhane binası, laboratuvarlar ile sosyal ve kültürel alanları gezdirerek Kırklareli Üniversitesi’nin eğitim imkanları hakkında bilgiler verdi. Ziyarete Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY da eşlik etti. 

Kırklareli Üniversitesi’nin çok güzel ve modern bir kampüse sahip olduğunu belirten Prof. Dr. TORKUL ve beraberindekiler, Kırklareli Üniversitesi’nde geleceğe dair yatırımların yapıldığını ifade ederek, Rektörümüze görevinde ve çalışmalarında başarılar dilediler. Rektörümüz ise, Sakarya Üniversitesi akademisyenlerini Kırklareli Üniversitesi’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.