30/03/2017 14:12:20 - 30/03/2017 14:12:20 - 7771 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 28.03.2017 Salı günü saat:14.00’da Rektörlük Kültür Merkezinde “Sağlık Hizmetlerinde Kariyer” konulu bir kariyer semineri düzenlendi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen seminerde; Secret CV Kurumsal İletişim Müdürü Elif KUNTER, “İş Yaşamına İlk Adım: Mülakat”; Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Taner SEYREK, “İş Hayatı Bir Sahnedir-Çalışan Memnuniyeti; Uzman Psikolog Semra PEHLİVAN ise, “Sağlık Çalışanlarında Tükenmişlik” başlıklı sunumlar gerçekleştirdiler.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, MYO akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği seminer programı, plaket takdimi ile tamamlandı.

kariyer seminer