30/03/2017 20:39:20 - 30/03/2017 20:39:20 - 9800 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetimi Programı Öğrencileri ve öğretim elemanları Türk Kütüphaneciler Derneği’nin öncülüğünde tüm yurt genelinde düzenlenen “81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliğine destek olmak ve okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 12.30’da Pınarhisar İlçe Halk Kütüphanesi’nin bahçesinde kitap okuma etkinliğine katıldı.

Öğrenciler kütüphane bahçesinde yarım saat kitap okuduktan sonra İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek kütüphaneye üye oldular. Ardından kütüphane konferans salonunda Bilgi Yönetimi Programı Öğretim Görevlileri Dr. Ahmet ALTAY ve Seda Akın GÜRDAL tarafından bilgi yönetimi öğrencileriyle “Bilgi Toplumunda Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

kitap okuma