Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/03/2017 15:33:01 - 31/03/2017 15:33:01 - 14237 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü,  “7. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 29.03.2017 Çarşamba günü düzenlediği seminer programında beton ve çimento kimyasalları pazarında öncü firmaları İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle buluşturdu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün de katıldığı seminere, fakülte akademik ve idari personeli ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer günlerine gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite hayatının öğrencinin kariyer gelişiminde en önemli dönem olduğunu ifade etti.

ŞENGÖRÜR, konuşmasına şöyle devam etti: “Üniversite olarak öğrencilerimizin gelecekte parlak bir kariyere sahip olmasına büyük önem gösteriyoruz. Bu amaçla her yıl kariyer günleri düzenliyoruz. Bunun sadece kariyer günleri haftasıyla sınırlı kalmaması için bütün bir eğitim-öğretim yılı boyunca faaliyet gösteren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizi öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Merkezimizde öğrencilerimizin doğru amaç ve hedefler belirleyip başarılı bir kariyer yolunda güvenilir adımlar atmaları için gerekli bütün rehberliği sunuyoruz. Öğrencilerimizin aldıkları derslerin yanı sıra; seminer, konferans, sempozyum ve panel gibi bilimsel etkinliklerin kariyer gelişimine ciddi katkıları olmaktadır. Kariyer etkinliklerinden en iyi şekilde istifade etmenizi diliyor, “7. Kariyer Günleri” etkinliklerimize katkı sunan bütün konuşmacılara teşekkür ediyorum.”

Öğrencilerin beton ve çimento kimyasallarını yakından tanıma fırsatı elde ettikleri seminerin öğleden önce yapılan ilk oturumunda Bağdan Beton Genel Müdürü Mehmet Akif YÜCEL, “Beton Üretimi ve Kullanımı”; ikinci oturumnda ise Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır DİKER, “Türkiye’de ve Dünyada Beton Kimyasalları” konularında sunumlar gerçekleştirdiler. Öğleden sonra yapılan oturumda da AKG Gaz Beton’dan Burçak Güven GÖKSOY, “Yapılarda Gaz Beton Uygulamaları” hususunda öğrencilere ayrıntılı bilgiler aktardı.  

Firmaların insan kaynakları politikalarının da ele alındığı etkinlikte, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir KILINÇ günün anısına Bağdan Beton Genel Müdürü Mehmet Akif YÜCEL’e; Yrd. Doç. Dr. Erdinç KESKİN de Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır DİKER’e teşekkür belgesi takdim etti. Seminerin son konuşmacısı AKG Gaz Beton’dan Burçak Güven GÖKSOY’a ise teşekkür belgesini Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü Başkanı Hüsyin ÖZDEMİR’ verdi.

seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.