Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/03/2017 16:56:11 - 31/03/2017 16:56:11 - 12622 Okunma

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, “7. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında organize ettiği seminerde Mimarlık ve Şehir Planlama alanlarında uzman konuşmacıları fakülte öğrencileriyle buluşturdu. 

Rektörlük Kültür Merkezinde 29.03.2017 Çarşamba günü düzenlenen semineri; Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler dinledi. Şehir Plancısı Hüseyin KAHRAMAN ve İnşaat Yüksek Mühendisi Suat YILDIRIM ise seminere konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, mimarlık mesleğinde öğrencilerin eğitimleri sırasında aldıkları teknik eğitim dersleri ve kuramsal bilgilerin yanı sıra deneyimleri de öğrenmelerinin mezuniyet sonrasında kendilerine büyük yarar sağlayacağını ifade etti. 

Programın ilk konuşmacısı Şehir Plancısı Hüseyin KAHRAMAN, “Plan Yapım, Onay ve Uygulama Sürecinde Şehir ve Bölge Planlama Disiplini” konulu sunumunda, Türkiye’nin çevre düzeni planlarıyla çok geç tanıştığına vurgu yaparak, Türkiye’deki plan karmaşasının nedenleri üzerinde durdu. Yüksek İnşaat Mühendisi Suat YILDIRIM ise “Mimarlık ve Yenilikçi Tasarım Yaklaşımları” başlıklı sunumunda görev yaptığı firmadaki mimarlık uygulamaları, mimari modelleme ve yürüttükleri projeler hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.

 

seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.