Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/04/2017 06:49:03 - 02/04/2017 06:49:03 - 7842 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kariyer etkinliğinde Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Fergan GENÇ, 28.03.2017 Salı günü MYO öğrencilerimizle bir araya geldi.

Etkinlikte “Sağlık Hizmetlerinde Personel Hizmetlerinin Dünü ve Bugünü” başlıklı sunumunda sağlık sektöründe işe alım süreçleri ve kariyer imkanları ile ilgili bilgiler veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Fergan GENÇ; kendi kariyer serüvenini de öğrencilerle paylaştı. Yrd. Doç. Dr. Fergan GENÇ, şöyle konuştu: “Ben lise tahsilimi Kırklareli gibi küçük bir şehirde geçirdim. Bu dönemde bol bol spor yapıp kitap okudum. Bunlar bende bir birikim oldu. Benim okuduğum yıllarda tıp fakültesi çok popülerdi. Kendi isteğimle tıp fakültesine girdim. Birikimlerle birlikte yönetici olarak tecrübe kazanıyorsunuz.  İnsan hangi mesleği yapmak istiyorsa onu yapmalı ve arzulamalı. İşinizi daima sevin. İşinizi sevdikten sonra her şey size kolay geliyor.”

Etkinliğe, öğrencilerimizin yanı sıra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN ve MYO öğretim elemanları da katıldı. Etkinlik, plaket takdimiyle sona erdi.

kariyer seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.