Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/04/2017 07:52:02 - 02/04/2017 07:52:02 - 10127 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun organizasyonunda 28.03.2017 Salı günü MYO’nun Çocuk Gelişimi programı öğrencilerine yönelik düzenlenen ve alanında uzman konuşmacıların bilgi ve tecrübelerini paylaştığı kariyer semineri, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.  

Seminer programında; Edirne Beykent Koleji Okul Öncesi Öğretmeni Şebnem AYDIN, “Okul Öncesi Eğitiminde Farklı Bakış Açıları ve Uygulama Örnekleri”; Kırklareli Beyaz Balon Anaokulu Müdürü Neşe BUZOL “Çocukların Sosyal ve Duygusal Gelişiminin Desteklenmesinde Çocuk Gelişimi” ve Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Tuncay SOYDAN ise, “Özel Eğitim Gereksinimli Çocukların ‘Yaşama, Geliştirme, Koruma ve Katılım’ Haklarının Kazanılması Sürecinde Çocuk Gelişimi Mezunlarından Beklentiler” konulu sunumlar yaptılar.

Öğrencilerin merak ettikleri konularda soru sorma fırsatı da buldukları seminer etkinliği, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN’ın etkinliğe sunmuş oldukları katkılardan ötürü konuşmacılara teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etmesiyle tamamlandı.

    

seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.