Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/04/2017 13:27:38 - 03/04/2017 13:27:38 - 12749 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü tarafından İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin iş dünyası ile tanışmaları, inşaat sektöründe farklı alanlar hakkında bilgi almaları ve kariyer hayatlarına yön vermeleri amacıyla 30.03.2017 Perşembe günü düzenlenen kariyer seminerinde inşaat sektörün uzmanları, inşaat alanında önemli birlik ve derneklerin yöneticileri ile önemli firmaların temsilcileri, Üniversitemiz öğrencileriyle bir araya geldi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda yapılan seminerde; Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Özgür YAMAN, “Çimento, Beton ve Beton Yol Teknolojisindeki Gelişmeler”; İnşaat Yüksek Mühendisi Cenk KILINÇ, “Hazır Beton Üretimi ve Beton Uygulamaları”; Agrega Üreticileri Birliği’nden Çağrı TANIN, “Yaşanabilir Kentlerin Ana Ham Maddesi: Agregalar”; Türkiye Prefabrik Birliği’nden İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet BAL, “Prefabrikasyona Giriş ve Safecast Projelerine Genel Bakış”; Katkı Üreticileri Birliği’nden Ersan ERGÜDER, “Kimyasal Beton Katkıları”; Kireç Sanayicileri Derneği’nden Coşkun GÖNÜLTAŞ, “Yapılarda Kireç Kullanımı” ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nden Elif KIRAN ise, “Güvenlik İçin Beton Bariyerler” konulu sunumlar gerçekleştirdiler.

Sunumların tamamlanmasının ardından konuşmacılar, öğrencilerin inşaat sektörüyle ilgili merak ettiği soruları cevaplandırdı. Daha sonra Günebakan Yapı Denetim’den Gökhan ARINAN, “Türkiye’de Yapı Denetim Sistemi” konulu bir sunum yaptı.

Etkinliğin sonunda bir değerlendirme konuşması gerçekleştiren Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü Danışmanı ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir KILINÇ, 29-30 Mart tarihlerinde iki gün boyunca devam eden seminerlerin çok faydalı geçtiğini belirterek inşaat sektöründe kariyer ve başarı örneği teşkil eden, öğrencilere model olabilecek kıymetli konuşmacıların, bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını ve öğrencilerin kariyerlerini şekillendirmelerinde önemli katkılar sunduklarını ifade etti. KILINÇ, etkinliğe sunmuş oldukları destek ve katkılardan dolayı bütün konuşmacılara teşekkür etti.  

 

 

seminer inşaat

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.