24/04/2017 23:29:10 - 24/04/2017 23:29:10 - 8947 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde bulunan fakülte ve yüksekokul takımlarının katılımıyla düzenlenen “2017 Yılı Spor Müsabakaları” başladı.

Turnuvanın açılışı, 24 Nisan 2017 tarihinde Kayalı Kampüsü stadyumunda saat 13.00’da başlayan  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Mühendislik Fakültesi futbol müsabakasının başlama vuruşunun Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ tarafından yapılmasıyla gerçekleşti.

Futbol, voleybol, basketbol, satranç ve masa tenisi branşlarında düzenlenen müsabakalara bu sene oldukça yoğun bir katılım gözleniyor. Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu ve Açık Futbol Sahasında devam edecek turnuva boyunca seyircilerin takım ve sporcuları yalnız bırakmayacağı zevkli mücadeleler bekleniyor.

Futbolda 9 takım, voleybol erkeklerde 11 takım, bayanlarda 5 takım, basketbolda 10 takım birbiriyle yarışıyor. Masa tenisi ve satranç branşlarında ise bireysel mücadeleler yapılacak.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2008 yılından beri organize edilen ve geleneksel hale gelen turnuva, 30 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak final müsabakaları ve kupa töreni ile sona erecek.

spor turnuva