25/04/2017 16:21:05 - 25/04/2017 16:21:05 - 11016 Okunma

Üniversitemizin de paydaşı olduğu “Kariyer Hizmetlerinin Sunulmasında Çok Paydaşlı İşbirliği Projesi” kapsamında Proje Takım Lideri Geoffrey FIELDHOUSE, Proje Koordinatörü Göksen ÖZDEMİR ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanlarından Dilara GÜNER, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Teknoloji Transfer Ofisi Sorumlusu Uzman Selin ÖZDEN’in de katıldığı görüşmede, projenin gidişatı ve yapılan çalışmalar ile ilgili Rektörümüze bilgiler verildi.

Görüşmede ayrıca Üniversitemiz, İŞKUR ve Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında 24-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Kayalı Kampüsümüzde gerçekleştirilecek olan “Kariyer Fuarı” ve panel etkinlikleri planlanarak Üniversitemiz öğrencilerinin iş dünyasını yakından tanımaları amacıyla düzenlenecek olan firmalara yönelik 36 farklı teknik gezi ile ilgili konular karara bağlandı.

ziyaret proje