Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/05/2017 12:12:04 - 04/05/2017 12:12:04 - 10607 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Çocuk Şenliği” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında; Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı akademisyen ve öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; beslenme, sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma gibi temel konuları; tiyatro, dans, müzik, resim, gibi sanatsal etkinlikler yoluyla öğrenme ortamlarını daha etkili bir hale getirerek öğretecekler.

02 Mayıs 2017 Salı günü Senato Odası’nda gerçekleştirilen törende işbirliği protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM tarafından imzalandı. Protokol törenine ayrıca; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, Öğretim Görevlisi Elveda KUYUCAK ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi BORA da katılım gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapmaktan ve sosyal içerikli projelerde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırklareli Üniversitesi ile bundan sonra da faydalı işbirlikleri yapmak istediklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM da; projenin başarılı olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti. 

protokol

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.