Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/05/2017 08:54:28 - 03/05/2017 08:54:28 - 10603 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Özel Yetenekler Üniversitede” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde; Kırklareli Bilim ve Sanat Merkezi’ne devam eden üstün yetenekli öğrencilerin Kırklareli Üniversitesi’nde yapılan uygulamalı ve teorik bilimsel etkinliklere ve laboratuvar çalışmalarına katılımları sağlanarak, bilimsel süreç becerilerini geliştirmelerine yardımcı olunacak. Ayrıca bu öğrencilerin özel yetenek alanlarında uzmanlaşmış akademisyenlerden rehberlik ve danışmanlık hizmeti almaları sağlanarak mesleki gelişim ve kariyer planı yapmalarına yardım edilecek.

02 Mayıs 2017 Salı günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirilen törende işbirliği protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM tarafından imzalandı. Protokol törenine; Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Öğretim Görevlisi Arzu AKAR GENÇER, Öğretim Görevlisi Gülsüm MEHDİYEV ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi BORA da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada, “Kırklareli Üniversitesi olarak toplum yararına yaptığımız projelere büyük önem gösteriyoruz. Projenin hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olmasını ve başka projelere vesile olmasını diliyor, projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM ise konuşmasında projenin Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilim-Sanat Merkezi’nde eğitim gören üstün yetenekli öğrencilerin akademik camia ile ne kadar erken tanışırlarsa o kadar verimli olur düşüncesiyle ortaya çıktığını söyledi.

 

protokol

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.