Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/05/2017 15:14:04 - 03/05/2017 15:14:04 - 11773 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli Ticaret Borsası arasında “Akademik ve Bilimsel Destek” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

02 Mayıs 2017 Salı günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirilen törende işbirliği protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINTEL tarafından imzalandı. Protokol törenine; Kırklareli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Umut KARASEYFİOĞLU, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora YENİHAN ve Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Onur AŞKIN da katılım gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada protokol ile ilgili bilgiler aktardı. Ticaret Borsası ile devam eden ilişkilerin daha kurumsal bir şekilde devam edeceğini belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR: “Ticaret Borsası ile çok yakın bir ilişkimiz vardı. Bu ilişkimiz, her zaman sürüyor. Biz bu protokol ile ilişkilerimizi kurumsal hale getirmiş olduk. Tabi burada Turhan Bey ve ekibinin bize çok büyük destekleri oldu.

Protokol şunu özetle içeriyor; biz üniversite olarak Ticaret Borsası üyelerinin ürettiği ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi konusunda bu protokolle destek sağlamış olacağız. Yine bu protokol ile ürün ve hizmetlerin ulaştırıldığı pazarlarda hedef müşteri kitlesiyle iletişime geçilmesinde destek olacağız. Üyelerin iletişim ve satış pazarlama konusundaki becerilerinin geliştirilmesinde katkı sunacağız. Ayrıca Sürekli Eğitim Merkezimiz ve Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezimiz üzerinden danışmanlık yapmış olacağız, akademik ve bilimsel destek vereceğiz. Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi, gelişmeye devam ediyor. Toplumumuz için çok önemli faydaları ve hizmetleri var. Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezimiz de çok önemli bir merkez. Bu merkezimizde gerçekten çok nitelikli ve güzel bir laboratuvar oluşturduk. Laboratuvarımızın bu şekilde bir işbirliğiyle hizmet verecek olması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Başta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Turhan ALTINTEL olmak üzere projede emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan ALTINTEL ise; çok güzel bir işbirliğini ve birlikteliği kurumsal olarak tescil ettiklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Kırklareli Üniversitesi’ni kendi ailemiz gibi görüyoruz. Daha önce de çok güzel çalışmalar yapmıştık. Üniversitemize laboratuvar desteğimiz olmuştu. Bugün de kendi üyelerimize üniversitenin bilim ve tekniğinden yararlanarak hem sektörler bazında hem pazarlama bazında ürünlerimizi daha fazla geliştirme, daha fazla satma ve marka haline getirme yönünde birlikte yapacağımız çalışmalar için kurumsal bir anlaşma yapıyoruz. Sayın Rektörümüz ve hocalarımız uygun gördüler. Projemizin hem üyelerimize hem de Kırklarelimize çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başta olmak üzere projede emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.” 

protokol

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.