Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/05/2017 12:15:09 - 04/05/2017 12:15:09 - 9694 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve bünyesinde faaliyet gösteren Fotoğrafçılık, Tiyatro, Dans ve Mizah Öğrenci Kulüpleri’nin paydaşı olduğu KLUFEST, 02 Mayıs 2017 tarihinde Tiyatro Kulübü’nün “Çocuğum” adlı oyunu ile başladı.

Festivalde ilk iki gün süresince tiyatro oyunlarının yanı sıra, Fotoğrafçılık Kulübü’ne üye öğrencilerin el yapımı fotoğraf makinesi (Pinhole) ile çektikleri fotoğraflardan oluşan “Pinhographia” sergisi, Mizah Kulübü öğrencilerinin “Karikatür” sergisi, Dans Kulübü öğrencilerinin tango solo dans gösterileri, Müzik Kulübü öğrencileri, Emre Ay, Gökhan Dönmezer, İstasyon39 ve Saki konserleri gerçekleştirildi.

Festivalin ikinci gününün akşam saatlerinde Sinema Kulübü’nün “Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri” film gösterisi ile açık hava sineması gösterimi yapılacak. Gösterilerde öğrencilerimize ücretsiz çekirdek dağıtımı da gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde konserler, doğaçlama tiyatro ve dans gösterileri ile devam edecek olan KLÜFEST, 05 Mayıs 2017  Cuma günü Boyama etkinliği ve Resim sergisi ile sona erecek.

 

KLÜFEST

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.