08/09/2017 10:44:46 - 08/09/2017 10:44:46 - 14489 Okunma
Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB), Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi'nin katılımlarıyla 2012 yılında kurulmuştur.

TÜB Alt Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda 7 Kasım 2017 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi'nde "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" düzenlenecektir.

Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler Birliği Üyeleri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesinde çalışan veya öğretim gören araştırmacılar ve Çanakkale, Kırklareli, Edirne veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecektir.

Proje Pazarına akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler, profesyonel şirketlerde çalışanlar bireysel ve ekip katılımı sağlayabilir.
Proje önerilerinin ve katılım şartnamelerinin en geç 15 Eylül 2017 Cuma mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerekmektedir.
Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler "TİCARİLEŞTİRME DESTEĞİ" kapsamında aşağıda belirtilen miktarlarda ödüllendirilecektir.
Birincilik Ödülü: 25.000 TL
İkincilik Ödülü: 20.000 TL