Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
07/05/2017 22:46:43 - 07/05/2017 22:46:43 - 9464 Okunma

Bu yıl ilki düzenlenen Kırklareli Üniversitesi Sanat Festivali (KLÜFEST) 05 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen “Kampüs Duvarlarını Boyama Etkinliği” ile sona erdi. 

02 – 05 Mayıs 2017 tarihlerinde 4 gün boyunca devam devam eden festival organizasyonunun öğrencilere ait olması, Üniversitemizin öğrencilerini cesaretlendirip desteklediğini bir kez daha gösterdi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri festivalde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Fotoğrafçılık, Tiyatro, Dans ve Mizah Öğrenci Kulüpleri başarılı çalışmalara imza attı. Kulüp üyesi öğrencilerin emek vererek özveriyle hazırladıkları; konserler, fotoğraf-karikatür sergileri, tiyatro ve dans gösterileri ile etkinliklerin son gününde yapılan duvar boyama etkinliğini, festival alanını dolduran öğrenciler, büyük bir beğeniyle takip etti.

Son gün yapılan duvar boyama çalışmasında özgün çizimleriyle duvarları renklendiren öğrenciler, hem eğlendi hem de birlikte çalışabilmenin, ortak bir amaç doğrultusunda emek harcamanın tadına vardı. Etkinlikte Üniversitemiz tarafından öğrencilere T-Shirtler hediye edildi. 

 

KLÜFEST

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.