08/05/2017 18:27:14 - 08/05/2017 18:27:14 - 8415 Okunma

Üniversitemiz; Milli Eğitim Bakanlığı, Eket Fuarcılık ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Kırklareli Üniversite Tercih Günleri” etkinliğine katıldı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi günü Kırklareli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen fuarda Üniversitemizin standı üniversiteye hazırlanan öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Çeşitli tanıtım malzemelerinin dağıtıldığı standımızda Üniversitemizin bölüm ve programları, beslenme ve barınma olanakları ile sportif ve kültürel faaliyetleri hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildi. 6 bin öğrencinin ziyarette bulunduğu fuarda Üniversitemizi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlisi Uzman Yılmaz KUS ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Özkan AL temsil etti.

fuar