Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/05/2017 09:59:50 - 29/05/2017 09:59:50 - 14221 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tekstil ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından “Yıl Sonu Defilesi” düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen defileye; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Yüksekokul Sekreteri Ufuk AYAS, üniversitemiz akademik-idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Defilede Tekstil ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencilerinin 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi II. yarıyılında tasarlayıp meydana getirdikleri elbiseler “El Emeği, Göz Nuru” temasıyla sergilendi.

4 erkek kıyafeti ve 53 bayan kıyafeti olmak üzere toplam 57 kıyafetten oluşan defilede, abiye, gelinlik, günlük elbiseler ve geleneksel giysilerden oluşan tasarımlar 38 bayan ve 4 erkek manken tarafından tanıtıldı.

Defilenin akabinde bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, öğrencilere mesleklerinde güzel eserler vermeleri dileğinde bulunarak eserlerin meydana getirilmesinde verdikleri emekler için TBMYO Müdürü Doç. Dr. Bilal BALKAN, yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Etkinlik, Rektörümüzün Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Serpil ÖNER’e plaket ve Öğretim Görevlisi Aslı SARI'ya da çiçek takdim etmesiyle sona erdi. 

 

defile

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.