26/05/2017 15:03:13 - 26/05/2017 15:03:13 - 9151 Okunma

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, 25 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Röktörümüzü tebrik ederek başarı dileklerini ileten Genel Sekreter ŞAHİN, çiçek takdiminde bulundu. Rektörümüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ŞAHİN’e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Rektörümüz ve Genel Sekreter ŞAHİN, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan, Üniversitemiz ve İŞKUR Kırklareli İl Müdürlüğü’nün paydaşı olduğu “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi Projesi” kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Kırklareli Kariyer ve İstihdam Fuarı”nı gezerek firma temsilcilerinden mezun olan gençlerin istihdam edilebilirliklerine ilişkin kariyer odaklı uygulamalar hakkında bilgiler aldılar.

ziyaret