Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/05/2017 14:00:20 - 05/06/2017 14:00:20 - 11479 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri MeslekYüksekokulumuz Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı “III. Geleneksel Çocuk Şenliği” 30 Mayıs Salı günü Rektörlük Kültür Merkezi'nde başladı.

Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, 30-31 Mayıs tarihlerinde saat: 14.00'da başlayan etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; beslenme, sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma gibi temel konuları; tiyatro, dans, müzik, resim, gibi sanatsal etkinlikler yoluyla öğrenme ortamlarını daha etkili bir hale getirerek öğretecekler.

Şenlik programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”ni geleneksel hale getirdiklerini belirterek şenliğe katılan çocukların gözlerindeki ışığı görmek ve heyecanlarını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. AŞKIN, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

“III. Geleneksel Çocuk Şenliği” kapsamında 02 Haziran 2017 tarihinde, saat 15.00’da Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında “Çocuk Resimleri Sergisi” de açılacak.  

çocuk şenliği

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.