Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/06/2017 22:12:37 - 02/06/2017 22:12:37 - 12625 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırladığı "Çocuk Resimleri ve Eğitim-Öğretim Materyalleri Sergisi", 2 Haziran Cuma günü Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında açıldı.

Üniversitemiz ve Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Çocuk Şenliği” işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen serginin açılışına; Kırklareli Vali Yardımcısı Tahir DEMİR, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi BORA, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı DEMİR ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü BORA ile birlikte  “Çocuk Resimleri ve Öğretim Materyalleri Sergisi”nin açılışını gerçekleştiren Rektörümüz ŞENGÖRÜR, sergide birbirinden güzel eserlerin sergilendiğini ve böyle çalışmaların öğrencilere mezuniyet sonrasında büyük faydalar sağlayacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Halka açık olan sergi hakkında bilgiler veren Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Elveda KUYUCAK ise; “Sergimizde öğrencilerimizin 2016-2017 eğitim öğretim yılında ‘Eğitimde Araç ve Materyal Geliştirme’ dersinde oluşturdukları tarasımları sergiliyoruz. 490 parça çalışma sergileniyor. Bunlar arasında; keçe ve polar kullanılarak yapılmış tablo, grafik ve çizelgeler; eğitici oyuncaklar, görme ve işitme engelliler için oyuncaklar, uyum problemi bulunan çocuklara hitap eden oyuncaklar, kostümler, öğrencilerimizin ‘Çocuk Edebiyatı ve Medya’ dersi çerçevesinde hazırladıkları çocuk kitap ve dergileri yer alıyor. Bunların dışında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında öğrenim gören minik çocuklarımızın yaptıkları,  30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz Çocuk Şenliğindeki izlenimlerini yansıtan resimleri de sergiliyoruz. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Yüksekokul Müdürümüze ve sergide emeği geçen tüm öğrenci ve akademisyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergi öncesinde Vali Yardımcısı DEMİR, Rektörümüz ŞENGÖRÜR ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü BORA, 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Çocuk Şenliği’nde görev alan öğrencilere Teşekkür Belgesi takdim ettiler. 

sergi çocuk gelişimi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.