Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/06/2017 13:58:51 - 19/06/2017 13:58:51 - 13018 Okunma

Üniversitemizin de paydaşı olduğu TrakyaKAriyer Projesi kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin işbirliği ile mezunlarımıza yönelik iftar yemeği programı düzenlendi.

Kırklareli merkezde bulunan Kaya Palas Hotel’de 17 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşen programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur KARAASLAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN, Teknoloji Transfer Ofisi sorumlusu Uzman Selin ÖZDEN Kariyer Merkezi uzmanları İskender ÖZATLI ve Sibel Evren, Kırklareli Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Öğretim Görevlisi Esra KATİ GÖREN ile birlikte Üniversitemizin eski ve yeni 200 mezunu katıldı.

Etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, mezunlarımızı masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Daha sonra  Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha MUSAOĞLU, bir konuşma gerçekleştirerek, 2016 yılında kurulan merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Merkezin sadece hali hazırda öğrenim gören öğrencilere değil aynı zamanda mezun öğrencilere de hizmet verdiğini belirten MUSAOĞLU, Kırklareli Üniversitesi’nin; öğrencisi, mezunu, öğretim elemanı ve idari personelleri ile birlikte büyük bir aile olduğunu ifade etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ise, yaptığı konuşmada; üniversitemizin 7 ayrı yılına ait mezunlarını bir arada görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   

Karagöz ve Hacivat, Semazen Gösterisi, Ramazan Şerbeti, Badem ezmesi gibi geleneksel kültürel unsurların da mezunlarımıza sunulduğu programda mezunlarımız, programı beğendiklerini ve Kırklareli Üniversitesi kimliğinin bu tür etkinliklerle pekiştirildiğini dile getirdiler. Program, mezunlarımız için hazırlanan sırt çantası, dosya vb. hediyelerin takdim edilmesi ile tamamlandı. 

iftar etkinliği

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.