Erasmus+ Ka107 Projesi Kapsamında Rektörümüze Ziyaret

13/07/2017 16:35:43 - 13/07/2017 16:35:43 - 348 Takip

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği KA107 projesi kapsamında Bosna-Hersek - Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Mirsada BEHRAM ve üniversitenin İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Aida DZIHO-SATOR, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette BEHRAM ve DZIHO-SATOR, Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel faaliyetleri ile yenilik ve girişimcilik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dzemal Bijedic Üniversitesi akademisyenlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR; Türkiye ile Bosna-Hersek arasındaki ilişkilerin köklü bir tarihi geçmişe sahip olduğunu belirterek ilişkilerin daha da gelişmesi için gereken desteği sunacaklarını ifade etti.

Ziyarette, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Özen ÖZER ile Koordinatörlük çalışanları; Uzm. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL, Uzm. Mustafa Emre KAN ve Uzm. Rahmi AKINCIOĞLU hazır bulundu.

ziyaret