Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
05/09/2017 14:04:55 - 05/09/2017 14:04:55 - 17278 Okunma

Sevgili Öğrenciler, Aramıza Hoş Geldiniz.

Uzun ve yorucu bir hazırlık sürecinin sonunda göstermiş olduğunuz başarı neticesinde, geleceğinizi şekillendireceğiniz bir karar verdiniz ve üniversitemizi tercih ederek Kırklareli Üniversitesi Ailesi′nin bir üyesi oldunuz. Başarınız dolayısıyla sizleri, ailelerinizi ve başarınızda büyük emekleri bulunan öğretmenlerinizi en içten dileklerimle kutluyorum.

Üniversiteler, sadece profesyonel meslek sahibi insanların yetiştirildiği yerler olmayıp; çalışma hayatınızda gerekli bilgi, beceri ve yetkinliklerin yanı sıra, kişiliğinizi oluşturacak entelektüel birikimin de edinildiği kurumlardır.

Kırklareli Üniversitesi; modern kampüsü, nitelikli akademik ve idari kadrosu ile bulunduğu yöreye ve topluma olduğu kadar insanlığa her alanda katkı sağlayan, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biridir. 

Üniversitemiz, kurulduğu günden itibaren özgür düşünce ortamında bilgi üretmeyi ve aktarmayı, öğrencilerinin vizyonunu genişletip girişimci ruhlarını ortaya çıkarmayı ve ülkemize bilimsel olarak donanımlı insanlar kazandırmayı temel hedef edinmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde eğitim gören öğrencilerimizin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için büyük çaba harcamaktayız. Yükseköğretim alanında yaşanan gelişmeleri ve değişimleri yakından izlemekte ve örnek uygulamalar yapmaktayız.

Eğitim-öğretim süresi boyunca üniversitemizin tam donanımlı derslik, laboratuvar, uygulama imkânları ve öğrenme süreçlerine aktif olarak katılacak, kendinizi geliştireceğiniz ortamlar bulacak, üniversitemizin bilimsel ve sosyal zenginliğine katkıda bulunarak gelecek yaşamınıza emin adımlar ile hazırlanacaksınız. Sosyal, kültürel ve sportif altyapımız ile ayrıcalıklı bir üniversitede eğitim alacak, birçok farklı ülkeden üniversite ile gerçekleştirdiğimiz öğrenci değişim programlarından faydalanabileceksiniz. 

Değerli Öğrenciler,

Balkan Ülkeleri ve İstanbul’a yakınlığı, eşsiz doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirası, sahip olduğu huzur ve güven ortamıyla ülkemizin en yaşanabilir illerinden biri olan Kırklareli; öğrenmeyi destekleyecek nitelikte sürekli gelişen barınma ve sosyal imkânları ile sizi en iyi şekilde ağırlamaya hazır.

Nitelikli akademik kadromuz; hayatınızı şekillendireceğiniz bu en önemli süreçte yanınızda olacak, eğitim yaşamınız boyunca sizi bilgiyle donatmakla kalmayıp, mezuniyet sonrası yaşamınıza da hazırlanmanızı sağlayacak.

Kırklareli Üniversitesi ailesine katıldığınız için sizleri tekrar kutluyor; üniversite eğitiminizin sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum.

 

                                                                                                                                                                                        Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

                                                                                                                                                                 Rektör                

mesa

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.