15/08/2017 12:00:25 - 15/08/2017 12:00:25 - 12658 Okunma

2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan toplam 5 bin 365 öğrenci için kayıt işlemleri, 14 Ağustos 2017 tarihinde Kayalı Kampüsü Yemekhane Binası fuaye alanında başladı.

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenciler için e-devlet üzerinden kayıt işlemleri 11-16 Ağustos tarihlerinde, şahsi başvurular ise 14-18 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Öğrenci kayıtlarının sorunsuz bir şekilde sürmesi için Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci ve velilerine Üniversitemiz görevlileri tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek veriliyor. Üniversitemize ilk kaydı, İzmir'den gelen Esin ÖZTÜRK, yaptırdı. Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe bölümüne kaydını yaptıran ÖZTÜRK, Kırklareli Üniversitesi’ni kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Kırklareli Üniversitesi’nde iyi bir eğitim alacağına inandığını söyledi.  Kayıtların ilk gününde e-kayıt sistemi ile birlikte toplam 1142 öğrenci kayıt yaptırdı. Devam eden kayıt işlemleri ve ek yerleştirmeden sonra Üniversitemizin öğrenci sayısının 30 bine yükselmesi bekleniyor.

kayıt klü

Öğrenci kayıt