Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/08/2017 09:06:47 - 22/08/2017 09:06:47 - 20706 Okunma

Üniversitemizde Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Açıldı 

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Turizm İşletmeciliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programları 2017-2018 Güz döneminden itibaren öğrenci almaya başlayacaklardır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programı ile insan kaynakları yönetimi alanında gerek özel sektörde gerekse kamu alanında çalışan, becerilerini ve kariyerlerini geliştirmek isteyen adaylara “zaman ve mekan kısıtlaması” olmadan eğitim imkanı sunulmaktadır. İnsan kaynağı her sektörün ihtiyacıdır ve bu alandaki yönetim bilgisi her bireyi rekabetçi iş hayatında bir adım öne taşıyacaktır.

Turizm sektöründe eğitimli insan kaynağına olan ihtiyaç giderek artmaktadır. Turizm İşletmeciliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile turizm sektöründe yoğun mesai ile çalışmakta olan kişilere bu sektördeki becerilerini geliştirmek ve kariyerlerinde yükselmeleri için “hiçbir mekana ve zaman aralığına bağlı kalmaksızın” önemli bir eğitim fırsatı sunulmaktadır.

Programlara başvuru için ALES şartı aranmamakta olup, diploma notu ile tüm lisans mezunu adaylar başvuru yapabilmektedirler. Dersler bilgisayar ile uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir. Öğrenciler derslerini alanlarında uzman öğretim üyelerinden uzaktan eğitim yoluyla yüz yüze, canlı, sesli ve görüntülü, interaktif olarak alacaklardır. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler diğer tezsiz yüksek lisans programları ile aynı yetki ve haklara sahip olarak mezun olacaklardır.

Eğitimde Sınırların Kalktığı Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tezsiz yüksek lisans başvuruları 21-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.   

2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programlarına başvuracak adaylarda aranacak şartlar, başvuru için gerekli belgeler, kesin kayıt için istenen belgeler, başvuru tarihleri ile kesin kayıt tarihleri ve kontenjan bilgileri için: Sosyal Bilimler Enstitüsü: http://sbe.klu.edu.tr/

uzaktan eğitim

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.