Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
18/08/2017 09:43:12 - 21/08/2017 09:43:12 - 13402 Okunma

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Mahmut ÖZKAYA ile birlikte gıda sektöründe faaliyet gösteren işletme temsilcileri; Üniversitemiz Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi edinmek, iş birliği halinde daha organize faaliyetler gerçekleştirmek ve birlikte çalışma kültürünü güçlendirmek için 17 Ağustos 2017 Perşembe günü üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin uygulama ihtiyacı için Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezimizin sunacağı katkılar ve üniversite-sanayi işbirliğinin önemi hususunda bilgilendirmede bulundu.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Onur AŞKIN, işletme temsilcilerine merkezimizin sunduğu hizmetlere ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

Gerçekleşen görüşmelerin ve görüş alış verişinin ardından;  Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Onur AŞKIN, KOSGEB İl Müdürü Mahmut ÖZKAYA, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü′nden Şube Müdürü Önder TEZOL, Üniversitemiz Öğretim Üyesi ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmet TIKIZ, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisinden Uzman Selin ÖZDEN, Üniversitemiz Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezinden Uzman Gülce Bedis BAKANOĞULLARI, Trakya Kalkınma Ajansı′ndan Uzman Mustafa KOYUNCU, Süzülmüş Kardeşler Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. adına Burak SÜZÜLMÜŞ, Gürbüz Gıda A.Ş. adına Akın GÜRBÜZ, Dere Tavukçuluk Ltd. Şti. adına Mehmet SAĞ, Aykent Gıda San. Ltd. Şti. adına Halil Nasuh AYDIN, Cebelli Un San. Tic. Ltd. Şti. adına Türker DAYIOĞLU, Balaban Boza Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. adına Hakan BALABAN ve Erdem KESKİN, Alkan Süt Ürünleri A.Ş adına Cihan ALKAN, Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. adına Tuğçe İLHAN ve Öykü GÜVENÇ ORHAN, Makarna Lütfen Gıda ve San. Tic. Ltd. Şti. adına Ayşenaz YÜRÜKOĞLU, Ömer Çağatay LÜLÜ ve Dilara ÖZKAN′ın katılımı ile Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

çalışma ziyaret gıda kontrol

Facebook Twitter Google Plus
çalışma ziyareti
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.